Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

Reiki-uddannelse:

Reiki I (grundlæggende Reiki)


Dine hænder healer. Alle er født med en naturlig evne til at heale, og Reiki forstærker denne evne markant. Overvej, hvordan det vil være for dig at:

  • Du lærer at bruge dine healende hænder
  • Du kommer i kontakt med Universets naturlige energi
  • Du kan sende healing til dig selv og andre
  • Det er let og vidunderligt at udføre

 

Hvis du er åben for at arbejde med energi på denne måde i din personlige udvikling eller sammen med andre, er Reiki I noget for dig.

 

Hvad lærer du på Reiki I?

På Reiki I lærer du alt det grundlæggende om Reiki, så du er i stand til kanalisere Universets healende energier gennem din krop og videre gennem dine hænder.

Du kan sende energien til din egen krop eller til andre, der har behov for healing. Vi arbejder praktisk med at modtage energien og sende den videre gennem dine naturligt healende hænder.

Du lærer at arbejde med dit sind, så du er åben og modtagelig for energien og sender den videre i sin rene form. Du bruger ikke din personlige energi, men kanaliserer udelukkende Universets energi videre.

Endelig modtager du din indvielse til Reiki I. Indvielsen åbner dine chakraer (energicentre) i kroppen, så din krop begynder at vibrere i takt med Universets energi, mens du healer.

 

Indhold

Du lærer, hvilke fordele Reiki giver i din dagligdag, og hvordan du kan hjælpe andre med Reiki.

Du lærer om kroppens energicenter (chakraer), som er de stærkeste indgange for healingenergi, og du lærer de healende håndstillinger, der hører til kroppens energimæssige centre, så kroppen får størst udbytte af healingen.

Du lærer at scanne kroppen for energimæssige ubalancer - kun ved brug af hænderne og uden berøring. På denne måde ved du, hvor du skal heale først.

Du lærer at opbygge en session med Reiki-healing fra start til slut, så du er parat til at heale med Reiki direkte efter endt uddannelse.

Teorien er minimal. Vi lægger vægt på praktiske kundskaber, så du får masser af praktiske værktøjer til healing med dig hjem. Kursusmappen vil give dig de informationer, du har behov for, når du har afsluttet kurset.

Du vil modtage masser af Reiki-healing i løbet af kurset, ligesom du vil give masser af Reiki-healing, mens vi opbygger dine healende evner sammen med dig.

 

Praktiske oplysninger

Indlæringen foregår under rolige forhold i en behagelig og afslappet atmosfære. Vi tager højst 12 elever på holdet, så du er sikret masser af personlig opmærksomhed og mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål undervejs.

Du modtager et certifikat som bevis for, at du er blevet indviet til Reiki I. Du vil kunne fortsætte med Reiki II hvor som helst i verden.

Påklædning: Helt almindelig.

Berøring under healingen: Helt frivillig.

 

Tid og sted

Hold R113-1 i Reiki I foregår over to dage:

29. og 30. juni 2013

Teglværksgade 37, 2200 København N

 

Pris

Prisen er 2.000 kr.

Den nævnte pris inkluderer manual, undervisning og Reiki-indvielse samt certificering som Reiki-healer på niveau 1. Vi giver kaffe/the og lidt frugt i pauserne.

 

Optagelseskrav

Alle kan deltage, og der kræves ingen forkundskaber. Åbn dit sind for en helt ny måde at arbejde med energi på - en enkel og dejlig måde at mærke Universets liv.

 

Læs mere

Læs mere om Reiki.

 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.